i Náhradní stravování pro žáky

03.03.2023 07:54

    Vážení rodiče,

v období od 1. 4.  do 30. 6. 2023 bude probíhat celková rekonstrukce školní jídelny na ZŠ Poděbradova. Pro žáky školy budeme zajišťovat náhradní stravování.

Žáci 1. stupně se budou stravovat v budově Sociálních služeb města Jičína na Novém Městě v Jičíně, ul. Hofmanova č. 574, kam budou docházet v doprovodu pedagogického pracovníka. Po obědě se budou žáci vracet zpět do školy.

Žáci 2. stupně, kteří se budou stravovat v režimu školního stravování, budou po skončení dopolední výuky docházet též v doprovodu pedagogů do jídelny Základní školy, 17. listopadu a zpět do školy. Žáci, kteří se nebudou stravovat v režimu školního stravování, budou moct trávit polední přestávku jako v období před rekonstrukcí jídelny (mimo školu, pod dozorem pedagogů ve škole – „hlídání“).

Odpolední výuka bude začínat podle rozvrhu.

Objednávku stravy pro Vaše dítě provádějte prostřednictvím webu www.strava.cz nebo SMS zprávy na tel.: 739902176 nejpozději den předem do 12:30 hodin. Vzhledem ke složitějším podmínkám nebudou možné ranní odhlášky obědů. Oběd si však budete moci v 1. den nemoci dítěte vyzvednout v budově Sociálních služeb města Jičína na Novém Městě v Jičíně, ul. Hofmanova č. 574 (pro 1. stupeň) nebo ve školní jídelně Základní školy, 17. listopadu (pro 2. stupeň). Na další dny nemoci je nutné oběd odhlásit.

V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte obracet na vedení školy nebo na vedoucí školní jídelny, paní Evu Maškovou – tel.: 739902176.

 

Děkujeme Vám za vstřícnost, pochopení a spolupráci.

                                                                                                    Mgr. Michaela Štálová, ředitelka školy

 

 

—————

Zpět