Karneval na ledě

24.02.2023 11:53

    Po skončení plaveckého výcviku jsme v únoru s dětmi z 2. B, 3. třídy, 4. A a 4. B navázali na bruslení. Na zimním stadionu jsme se postupně zlepšovali. Ačkoliv některé děti byly ještě na bruslích nejisté, byly velice statečné a vytrvalé. Oproti loňskému roku nás však čekal veliký pokrok a hrazdiček velmi ubylo. Společně jsme zkoušeli slalom mezi kužely, podjíždění branek (tvořili je rodiče a snižovali výšku), bruslení ve dvojici a další. 

    Měli jsme velikou radost z rodičů, kteří nám na led přišli pomoci. Tatínkové se často ujali našich kluků a zkoušeli s nimi základy hokeje.  I když někteří drželi hokejku poprvé v ruce a nebyli ještě tak zruční, ta radost v jejich očích byla dle našeho názoru splněným cílem. Obrovské poděkování patří všem rodičům, kteří měli možnost a přišli nám s dětmi pomoci, ať už zavazovat brusle či odvézt tašky. Všichni jsme si společný čas na ledě užili a spokojení a vymrzlí jsme se vraceli zpět do školy.

    Na závěr našeho školního bruslení nás čekal společný karneval na ledě, kde si děti užily bruslení v maskách, které společně s rodiči vytvořili. Moc se nám všem akce líbila.

    Sportu zdar a za rok opět na ledě!

                                        Nazirovová, Vinklerová, Dlouhá a Babáková

 

Fotky

 

—————

Zpět