KRABICE OD BOT

25.11.2022 09:46

    Po dvouleté přestávce  se opět zapojí naše škola do projektu „Krabice od bot – děti darují dětem“.

Jedná se o dobrovolnou sbírku dárků pro děti z azylových domů nebo dětských domovů. Je mnoho dětí, které dárky na Vánoce nedostávají a tento projekt je i příležitostí, jak si s našimi dětmi popovídat, že je možné lidem kolem sebe pomáhat. A nejen na Vánoce.

     V tomto projektu je nutná pomoc nás dospělých. Jako dárek by měly být věci nové nebo ne moc opotřebované, ne křehké a nebezpečné. Takové, které by si Vaše děti přály dostat. Nabízíme Vám tipy na dárky: sladkosti, školní potřeby, pastelky, fixy, plyšáci, krabička na svačinu, lahev na pití, knížka, švihadlo, míček, gumičky, korálky, sady na vyrábění a tvoření (mýdla, svíčky, fimo hmota), časopisy, karty (pexeso, kvarteto), kosmetika, drogerie, bižuterie, peněženka, menší společenské hry, samolepky, čaje, diář, zápisník, šátek, power banka, flash disk, sluchátka.

    V případě, že se do této dobrovolné sbírky zapojíte, jednotlivé dárky bude možné předávat třídním učitelům do 5. 12. 2022. Ti je pak společně se žáky zabalí do krabic, které budou předány již předem vybraným dětem, jejichž věk odpovídá věku žáků ve třídě. Každá třída chystá krabici pro dvě děti, pro chlapce a dívku.

Velmi si vážíme Vaší spolupráce na tomto projektu.

Pojďme společně vykouzlit úsměv na dětských tvářích.
                                                                                                        Děkujeme.

                                                                                                                        Vaše Trojka

Více informací o projektu naleznete zde

 

 

—————

Zpět